Gratis verzending vanaf €75!

Iconic Musthaves

Nieuwe kledingwinkel in Heythuysen!

In 2021 hebben wij onze deuren geopend aan het Eduard van Wegbergplein 19 in Heythuysen (in overdekt winkelcentrum ‘t Carillon). Onze winkel staat voor trendy dameskleding, voor jong en oud!

Met merken zoals o.a. Lofty Manner, Josh V, Rinascimento, Morgan de toi, Jacky Luxury, Rebelz, Elvira en G-maxx hebben wij een zeer uiteenlopend aanbod aan kleding voor elke vrouw en voor elk budget. In het najaar van 2021 zullen Gaudi en Influencer nog aan ons merkenpakket toegevoegd worden. Naast deze merken wordt de winkel frequent aangevuld met selected by IM items, aangepast aan het seizoen en de laatste trends.

Volg onze social media accounts op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends en onze winacties die wij regelmatig organiseren.

Graag verwelkomen wij je in onze winkel, de koffie staat klaar!

Onze winkel

Eduard van Wegbergplein 19
6093EX Heythuysen (Limburg, nabij Roermond en Weert)
(Gelegen in overdekt winkelcentrum ‘t Carillon)

Tel: 0475-584959
Email: info@iconicmusthaves.nl

GRATIS PARKEREN
Aan de achterzijde van ‘t Carillon is het mogelijk om met een blauwe kaart gratis te parkeren. Dit parkeerterrein is gelegen op ”De Gaard”, direct vanuit het parkeerterrein kunt u middels de schuifdeuren ‘t Carillon betreden waar direct aan de rechterkant onze winkel ligt.

Wist je dat..

..wij voor onze vaste klanten in de winkel een spaarsysteem hebben. Zo ontvang je bij elke aankoop spaarpunten die je op een later moment kunt inwisselen voor leuke kortingen! Meer weten? Informeer bij een van onze medewerkers in de winkel.